Contact

Boeking, aanbetaling en aankomst

Hoe maakt u een reservering?

U kunt dit eenvoudig doen via de pagina Beschikbaarheid door de reserveringskalender in te vullen.

Of u mailt naar info@datchagroningen.nl. Vermeld in de mail uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoon (vast en mobiel), de gewenste aankomst en vertrekdatum evenals het aantal personen. U ontvangt hierna een ontvangstbevestiging met alle informatie betreffende uw aanvraag reservering.

Of u neemt telefonisch contact met ons op.
Het telefoonnummer is: +31-0595-571998 

Om uw boeking te kunnen bevestigen, verwachten wij van u een aanbetaling van 50 % van het totale huurbedrag die u per bankoverschrijving kunt doen.

De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het aantal personen en de duur van uw verblijf. Uw boeking is pas bevestigd op het moment dat wij uw aanbetaling hebben ontvangen. Om problemen rond de bevestiging te voorkomen kunt u de aanbetaling het beste per direct betalen. U dient de aanbetaling in ieder geval binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de ‘bevestigingsbrief reservering’ te hebben geregeld. Zolang de aanbetaling niet is ontvangen behouden wij ons het recht voor de woning aan een ander te verhuren. Met het doen van de aanbetaling gaat u automatisch akkoord met onze huurvoorwaarden.

Bij aankomst in het appartement zal het resterende huurbedrag, de toeristenbelasting en de borg contant betaald moeten worden. U kunt ook het totale bedrag (dit is aanbetaling, resterend huurbedrag, toeristenbelasting en borg) vooraf en tijdig op onze bankrekening storten. De borg krijgt u binnen twee weken na uw vertrek teruggestort op uw bankrekening, als blijkt dat er geen schade of vermissing is opgetreden tijdens uw verblijf. Er zal bij aankomst eventueel gevraagd worden naar legitimatie (paspoort of rijbewijs). Hiervan kan een fotokopie worden gemaakt. U ontvangt hierna de sleutel.

Huurvoorwaarden en huisregels
Deze worden u toegestuurd samen met de bevestigingsbrief van de reservering en de routebeschrijving.

Route
U ontvangt van ons een duidelijke routebeschrijving.